Bonuksia kertyy noin 2000 eri toimipaikasta. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Tileillä makaa 350 miljoonaa euroa piilorahaa

Asiakkaat eivät ole välttämättä tietoisia S-Pankin tileille kertyneistä bonuksista.

S-Pankin tileillä on jopa 350 miljoonaa euroa käyttämätöntä rahaa, josta asiakkaat eivät ehkä ole tietoisia.

Lähes neljältä miljoonalta suomalaiselta löytyvä S-etukortti kerryttää bonusta, jota maksettiin asiakasomistajille viime vuonna keskimäärin 160 euroa.

– Kertynyt bonus maksetaan euroina, mutta moni kuitenkin käyttää S-etukorttia tottumuksesta muistamatta tarkistaa saatikka hyödyntää kertyneitä bonusrahoja, S-ryhmän asiakkuusjohtaja Pekka Litmanen toteaa tiedotteessa.

Bonuksia voi kerätä yli 950 marketista, 470 huoltoasemalta, 500 ravintolasta ja kymmenistä hotelleista. Bonusta kertyy myös esimerkiksi sähköstä, vakuutuksista ja puhelinliittymistä.

Sen maksamista varten jokaiselle asiakasomistajalle avataan liittymisen yhteydessä S-Pankkiin tili, jolle maksetaan asiakasomistajan omasta ja mahdollisista rinnakkaiskorteista kertyvä bonus kerran kuussa.

Kaikki eivät ole tietoisia kertyneestä rahasta.

– Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että saisimme asiakkaamme ottamaan nämä rahat hyötykäyttöön. Tarjoamme esimerkiksi maksutta kaikille asiakasomistajille ja heidän perheenjäsenilleen tilin lisäksi myös kortin ja pankkitunnukset, joiden avulla tiliä pääsee käyttämään, korttien tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell sanoo.

S-Pankin mukaan kätevimmin oman bonussaldon pääsee tarkistamaan S-mobiili-sovelluksesta, johon voi kirjautua kaikilla pankkitunnuksilla.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt