Verkkouutiset

Terrori-iskua pelätään – 11 matkustajakonetta kateissa Libyassa

Libyassa 11 matkustajalentokonetta on kateissa islamilaiskapinallisten otettua Tripolin kansainvälisen lentokentän haltuunsa. Yhdysvalloissa ollaan huolissaan vuoden 2001 WTC-iskujen muistopäivän lähestyessä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Peräti 11 matkustajalentokonetta on kateissa Libyassa. Koneet katosivat sen jälkeen, kun islamistikapinalliset ottivat lentokentän haltuunsa elokuun lopussa. Koneet kuuluivat kahdelle valtio-omisteiselle lentoyhtiölle, kertoo Daily Mail.

Viranomaiset Yhdysvalloissa ovatkin huolissaan koneiden käyttämisestä terrori-iskuihin vuoden 2001 WTC-iskujen muistopäivän, syyskuun 11. lähestyessä. Marokkolaisen sotilasasiantuntija Abderrahmane Mekkaouin mukaan on uskottavaa tiedustelutietoa siitä, että kadonneita koneita käytettäisiin tuolloin iskuihin Pohjois-Afrikassa.

Anti-terroristiasiantuntija Sebastian Gorkan mukaan koneita voitaisiin käyttää iskuihin Pohjois-Afrikassa tai jopa Saudi-Arabian öljykenttiä vastaan. Yhdysvaltojen kerrotaan yrittävän jäljittää koneita edelleen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)