Verkkouutiset

”Tämä on radikaalia islamilaista terrorismia, joka on sodassa meitä vastaan”

Republikaanien presidenttikisan toisena oleva Ted Cruz käyttää presidentti Barack Obaman välttämiä sanoja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Senaattori Ted Cruz kommentoi Brysselin terrori-iskuja toteamalla, että ne eivät ole erillään muusta tapahtunut asia.

– Ne ovat vain viimeisin sarjassa koordinoituja radikaalien islamilaisten terroristien hyökkäyksiä, joihin syyllistyjät lietsovat sotaa kaikkia vastaan jotka eivät hyväksy heidän äärimmäistä islamiaan, Ted Cruz totesi.

– Radikaali islam on sodassa meitä vastaan. Seitsemän vuoden ajan meillä on ollut presidentti, joka kieltäytyy hyväksymästä tätä tosiasiaa. Ja totuus on, että emme voi toivoa voittavamme tätä pahuutta niin kauan kuin kieltäydymme nimeämästä sitä.

Cruz on jo pitkään kiinnittänyt huomiota siihen, ettei presidentti Barack Obama suostu käyttämään sanoja radikaali islamilainen terrorismi.

– Se loppuu 20. tammikuuta 2017, kun minut vihitään presidentiksi. Me nimeämme vihollisemme – radikaalin islamilaisen terrorismin. Ja me kukistamme sen.

USA:n republikaanit ovat tiistaina äänestäneet esivaaleissa Arizonassa ja Utahissa. Tuloksia odotetaan varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)