Verkkouutiset

800 miljoonan dollarin veto – George Soros uskoo Donald Trumpin politiikan epäonnistumiseen

Sijoittajalegenda ja yksi maailman rikkaimmista miehistä, George Soros uskoo pörssikurssien kääntyvän lähiaikoina alamäkeen, kertovat Spiegel Online ja Die Welt.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Saksalaislehden mukaan George Soros on sijoittanut 764 miljoonaa dollaria sen puolesta, että S&P 500 sekä Russell 2000 -pörssi-indeksien arvo putoaa merkittävästi. Lehtien mukaan Soros on lisännyt tuntuvasti lyhyeksimyyntipositioitaan, jotka tarkoittavat sitä, että hän saa voittoa, jos osakekurssit tippuvat.

S&P 500 -indeksi on 500 suuren yrityksen New Yorkin pörssin ja Nasdaqin osakekursseja kuvaava indeksi. Russell 2000 -indeksi kuvaa pienten ja keskisuurten yritysten osakkeiden hintaa.

Osakkeiden hinnoissa on näkynyt se, että sijoittajat ovat odottaneet Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vievän läpi tuntuvat yhteisöveron veronalennukset.

Spiegel Onlinen mukaan Soros kuitenkin ilmeisesti avioi, että Trumpin veronalennukset eivät ikinä toteudu.

Russell 2000-indeksin romahtamisen puolesta Soros on sijoittanut 460 milijoonaa euroa ja S&P 500:n romahtamisen puolesta hän on sijoittanut 305 miljoonaa dollaria.

Saksalaislehdessä huomautetaan, että vaikka Soros vaikuttaisi veikkaavan osakkeiden halpenevan, hän on myös sijoittanut joihinkin pitkäaikaisiin positioihin erityisesti teknologiafirmoissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)