Verkkouutiset

S-Pankki kiistää johtaneensa asiakkaita harhaan – pankki tekee hinnastomuutoksen

Maksuttomuuttaan markkinoineen S-pankin hinnasto muuttuu ensi maaliskuussa, kun maksuttomien automaattinostojen määrä rajataan ja luottokortin käytöstä veloitetaan laskutuspalkkio.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Emme ole johtaneet asiakkaitamme harhaan. Maksuttomuuden markkinointi on kohdistunut peruspankkipalveluihimme ja näihin ei tule muutoksia, ilmoittaa henkilöasiakasliiketoiminnan johtaja Marja Pajulahti S-Pankin tiedotteessa.

Hinnastomuutokset koskevat S-Pankin mukaan joitakin palveluita, mutta dramaattisesta palvelumaksujen korottamisesta ei ole kyse.

Osa muutoksista rajaa pankin mukaan maksuttomien palveluiden käyttökertoja, esimerkiksi maksuttomien käteisnostojen määrä Otto-automaatilla rajataan viiteen nostokertaan.

Sen sijaan S-ryhmän kauppojen kassoilla käteisen nostaminen ja tallettaminen pysyvät maksuttomina ilman nostokertojen rajoituksia.

– Luoton käyttöön taas on aina liittynyt kustannuksia, kuten korko. Kesäkuussa käyttöönotettava laskutuspalkkio on luotonkäyttöön liittyvä maksu. S-Etukortti Visa ei siis muutu maksulliseksi vaan säilyy edelleen kuukausi- ja vuosimaksuttomana, Pajulahti kertoo.

Pankin mukaan hinnastomuutoksen taustalla on pankkitoiminnan kustannusten kasvaminen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)