Verkkouutiset

Syksy saapui myös maan etelä- ja keskiosiin

Sää kylmenee tänään. Ensi viikosta on tulossa paikoitellen sateinen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tänään sunnuntaina sää kylmenee vähitellen pohjoisesta alkaen. Lapissa satoi sunnuntaina jo talven ensimmäisiä lumi- tai räntäsateita, mutta ensilumeksi niistä ei vielä ollut.

Huomenna maan etelä- ja keskiosassa saadaan yksittäisiä sadekuuroja, jotka vähitellen yleistyvät. Päivän ylin lämpötila liikkuu 14 ja 18 plusasteen välillä. Tuuli on heikko.

Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa saadaan myös yleistyviä sadekuuroja ja illemmalla mahdollisesti myös räntäsadetta. Päivän ylin lämpötila on maksimissaan 15 astetta ja yöllä saatetaan käydä pakkasen puolella.

Lapissa puolestaan on enimmäkseen pilvistä ja ajoittain myös sateista. Pohjois-Lapissa saadaan paikoin myös räntäsadetta.

Pitkän aikavälin ennusteen mukaan näyttää siltä, että ensi viikolla maamme kuuluu tavanomaista kylmemmän ilmamassan alueeseen. Tämän jälkeen keskilämpötilat mukailevat vuodenaikaan nähden normaaleja lukemia. Sateita saadaan kuitenkin seuraavat kaksi viikkoa hieman tavanomaista enemmän.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)