LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Ilmarinen ja teknologia-alan startup-keskittymä yhteistyöhön

Työeläkeyhtiö Ilmarinen ja teknologia-alan startup-yritysten keskittymä Maria 01 ovat sopineet yhteistyöstä.

Maria 01 on teknologia-alan startup-yhtiöiden keskittymä, joka toimii Helsingin keskustassa vanhan Marian sairaalan tiloissa. Keskittymässä työskentelee 85 teknologia-alan startupia.

– Startupit ovat Ilmariselle strategisesti tärkeä kohde- ja asiakasryhmä. Startupeissa syntyvät seuraavat Roviot ja Supercellit. Ryhdymme yhteistyöhön Maria 01:n kanssa siksi, että haluamme tehdä osaamistamme ja Parempaa työelämää -palvelujamme tunnetuksi startupeille ja auttaa näin osaltamme alkuvaiheen strategiayrityksiä kasvamaan ja menestymään, sanoo Ilmarisen asiakkuusjohtaja Pekka Puustinen.

Maria 01:n toimitusjohtaja Voitto Kangas näkee yhteistyöllä paljon mahdollisuuksia.

– Haluamme tarjota parhaan mahdollisen ympäristön kasvuyrityksille. Työympäristön ja -yhteisön hyvinvointi korostuu kasvuyrityksen alkuvaiheessa ja haluamme tuoda Ilmarisen kanssa sen osaksi startupien ajattelua, hän sanoo.

Ilmarisen ja Maria 01:n sopimuksessa sovitaan yhteistyöstä muun muassa tilojen, tapahtumien, myynnin ja sisältöjen suhteen. Yhteistyön myötä Ilmarinen saa näkyvyyttä Maria 01:n tiloissa ja www-sivuilla. Ilmarinen saa myös Marian tiloja käyttöönsä esimerkiksi asiakastapahtumia varten. Sopimuksen mukaan Maria 01 edistää ja koordinoi startup-yritysten sekä Ilmarisen tapaamisia sekä yhteistyötä.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt