Verkkouutiset

Suomi aloittaa yhteistyön Naton strategisen viestinnän osaamiskeskuksen kanssa

Ulkoasiainministeriö kertoo sopineensa torstaina yhteistyöjärjestelystä Naton Riiassa sijaitsevan strategisen viestinnän osaamiskeskuksen kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ulkoasiainministeriö on torstaina sopinut yhteistyöjärjestelystä Naton Riiassa sijaitsevan strategisen viestinnän osaamiskeskuksen kanssa. Järjestely on osa Suomen rauhankumppanuusyhteistyötä Naton kanssa. 

Osaamiskeskus keskittyy strategisen viestinnän kehittämiseen, yhtenäistämiseen ja koulutukseen. Suomi saa ministeriön mukaan Riian osaamiskeskukseen osallistumalla hyödyllistä tietoa ja analyysiä sekä mahdollisuuden vaikuttaa kansainvälisen yhteistyön muotoutumiseen.

Erikoistutkija, tekniikan tohtori Antti Sillanpää siirtyy elokuussa Riikaan Turvallisuuskomitean sihteeristöstä, jossa hän on perehtynyt muun muassa kokonaisturvallisuuteen, strategiseen viestintään ja kybertoimintaympäristöön.

Strategiseen viestintään liittyvää osaamista pyritään lisäämään kansainvälisen yhteistyön avulla. Naton strategisen viestinnän osaamiskeskus aloitti toimintansa Riiassa viime vuoden heinäkuussa 2014.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)