Suomen Yrittäjät valitsi uuden puheenjohtajan kaksivuotiskaudelle. LEHTIKUVA / MESUT TURAN

Suomen Yrittäjät valitsi uuden puheenjohtajan

Uusi puheenjohtaja Petri Salminen haluaa uudistaa järjestöä.

Suomen Yrittäjät on valinnut Jyväskylässä järjestetyssä liittokokouksessa puheenjohtajaksi 39-vuotiaan Petri SalmisenSalminen aloittaa kaksivuotiskautensa välittömästi.

Salminen voitti toisella kierroksella Etelä-Savon Yrittäjien Nina Rasolan äänin 973-867. Ensimmäisellä kierroksella mukana oli myös Uudenmaan Yrittäjien Antti Rantalainen. Ensimmäisellä kierroksella Salminen keräsi 733 ääntä, Rasola 588 ääntä ja Rantalainen 495 ääntä.

Järjestön uusiksi varapuheenjohtajiksi valittiin Lännen Median mukaan vimpeliläinen Anne Niemi ja salolainen Jyrki Hakkarainen.

Konsultointiyrityksessä ja konepajassa mukana oleva Salminen on toiminut kuluneet kaksi vuotta Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana. Hän on aiemmin toiminut myös Suomen Yrittäjien kasvuyrittäjyysverkoston ja nuorten yrittäjien verkoston johtoryhmissä.

– Nyt lähdetään rakentamaan uudenlaisen hallintomallin mukaista järjestöä. Tätä rakennetaan yhdessä, Salminen kommentoi voittonsa jälkeen.

Salmisen mukaan Suomen Yrittäjien tulisi uskaltautua uudistua järjestönä, mutta korosti, että uudistustyön ei tarvitse olla vallankumouksellista.

– Oma ajatukseni uudistamisesta pohjautuu perinteiden kunnioittamiseen, sillä vaikka kehittämisen tarpeita on varmasti aina, niin Suomen Yrittäjissä ehdottomasti suurin osa asioista on erittäin hyvin, Salminen tiivistää.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt