X
SULJE MAINOS
Suomen ja Espanjan välistä yhteistyötä digitalisaatioasioissa edistetään yhteisymmärryspöytäkirjalla. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Suomen ja Espanjan ministerit sopivat digitalisaation yhteistyöstä

Keskusteluissa käytiin läpi myös kyberturvallisuuteen liittyviä asioita.

Espanjan ensimmäinen varapääministeri, talous- ja digitalisaatioasioiden ministeri Nadia Calviño vieraili Suomessa maanantaina 27. syyskuuta liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakan (sd.) kutsumana.

Varapääministeri Calviño ja ministeri Harakka keskustelivat muun muassa datataloudesta, yhteistyöstä digitalisaatioasioissa ja kyberturvallisuudesta.

Ministerit sopivat, että Suomen ja Espanjan välistä yhteistyötä digitalisaatioasioissa edistetään ja vahvistetaan yhteisymmärryspöytäkirjalla.

– Olen erittäin iloinen tästä yhteistyöstä, josta ministeri Calviñon kanssa sovimme. Ministeri Calviño tutustui vierailullaan laajasti suomalaiseen osaamiseen ja teknologiayrityksiin, toteaa ministeri Harakka tiedotteessa.

Ensimmäinen varapääministeri Calviño tapasi Suomen-vierailullaan ministeri Harakan lisäksi valtiovarainministeri Annika Saarikon (kesk.) sekä ulkomaankauppa- ja kehitysyhteistyöministeri Ville Skinnarin (sd.).

Ministeri Calviño osallistui Business Finlandin järjestämään pyöreän pöydän keskusteluun suomalaisten teknologiayritysten kanssa ja vieraili Maria 01-startup -kampuksella.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt