Verkkouutiset

Stubb yllätysehdokkaasta: Kokoomus on saanut ”valovoimaisen työmiehen”

Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb luonnehtii Juhana Vartiaista suorapuheiseksi ja realistiseksi ykkösluokan ekonomistiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb sanoo arvostavansa VATTin ylijohtajan Juhana Vartiaisen rohkeutta käydä kansalaiskeskustelua Suomen tilanteesta.

– Suomi on tällä hetkellä niin vakavassa tilanteessa, että kaikki voimat on saatava käyttöön yli puoluerajojen, Stubb sanoi tiedotustilaisuudessa, jossa kerrottiin, että VATTin ylijohtaja Juhana Vartiainen lähtee kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi Helsingistä.

Juhana Vartiainen on ollut nelisenkymmentä vuotta SDP:n jäsen, mutta ilmoitti eilen erostaan ”haikein mielin”. Yhteydenotto kokoomuksesta tapahtui muutama päivä sitten.

– Kauan mietin, kuka on se ihminen Suomessa, joka pystyy parhaiten puolustamaan ja uudistamaan modernia hyvinvointiyhteiskuntaa ja uskallan väittää, että se henkilö on Juhana Vartiainen, Stubb kuvasi.

Stubb luonnehti Vartiaista ammattilaiseksi, suorapuheiseksi ja realistiseksi, yhdeksi maamme ykkösekonomisteista. Stubbin mielestä kokoomus on saanut Helsinkiin ”uuden, valovoimaisen työmiehen”.

Stubb kertoi myös, että Vartiainen tulee toimimaan matkan varrella hänen oikeana kätenään neuvonantajan roolissa niin talous- kuin työllisyyspolitiikassakin.

Lue myös: Vartiainen yllätysloikastaan kokoomukseen: ”Sosialidemokratia ei ole kyennyt päivittämään ajatteluaan”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)