Verkkouutiset

Spartan 3 000 -iskujoukko valmiina hyökkäämään Pohjois-Koreaan

Etelä-Korean tuore erikoisjoukkojen yksikkö voidaan lähettää mihin tahansa Korean niemimaan osaan vuorokauden kuluessa. Se on koulutettu tuhoamaan pohjoiskorealaisia sotilastukikohtia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Etelä-Korea on perustanut 3 000 merijalkaväen sotilasta käsittävän eliittijoukon, joka on valmis suorittamaan hyökkäyksiä Pohjois-Korean alueelle, kertoo The Telegraph.

Eliittijoukko perustettiin sen jälkeen, kun Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un vahvisti maansa rannikkopuolustusta ja uhkasi ”haudata vihollisemme mereen”.

Etelä-Korean uuden eliittiyksikön nimi on Spartan 3 000. Se voidaan lähettää mihin tahansa Korean niemimaan osaan vuorokauden kuluessa.

Telegraphin mukaan eliittijoukkoa koulutettiin amerikkalaisjoukkojen rinnalla suurissa yhteisharjoituksissa maaliskuun alussa. Harjoituksiin osallistui yli 300 000 sotilasta.

Spartan-yksikön tehtävänä on tuhota vihollisen tärkeitä sotilastukikohtia ja -laitoksia Pohjois-Koreassa.

USA ja Etelä-Korea ovat tuominneet Pohjois-Korean ydinaseohjelman. Pohjois-Korea ei ole suostunut lopettamaan ohjelmaa.

Pohjois-Korea ampui maanantaina useita lyhyenkantaman raketteja tai ohjuksia Japaninmerelle. Viime viikolla Pohjois-Korea ampui kaksi keskikantaman ballistista ohjusta Japaninmerelle.

Pohjois-Korea on tuominnut Yhdysvaltain ja Etelä-Korean sotilasharjoitukset ja ampunut ohjuksia mereen vastalauseeksi harjoituksille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)