Verkkouutiset

”Sinun kannattaa ainakin osallistua taloyhtiösi hallituksen valintaan”

Kiinteistöliitto kannustaa taloyhtiöiden osakkaita osallistumaan yhtiökokouksiin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kiinteistöliitto muistuttaa uudessa kampanjassaan, että taloyhtiön osakas voi yhtiökokouksessa vaikuttaa omaisuutensa arvon kehittymiseen sekä omaan asumiseen vaikuttaviin asioihin.

Yhtiökokoukset päättävät liiton mukaan vuosittain yhteensä 2,3 miljardin euron korjauksista ja 6 miljardin euron vastikkeista taloyhtiöissä. Lisäksi kokouksissa valitaan 300 000 jäsentä taloyhtiöiden hallituksiin.

Liitto muistuttaa, että osakkaalla on oikeus saada yhtiökokouksessa käsiteltäväksi asioita, kun osakas esittää niitä riittävän ajoissa hallitukselle otettavaksi esityslistalle.

Yhtiökokouksessa voi myös vaikuttaa yhtiön tärkeimpiin päätöksiin, esittää kysymyksiä ja saada tietoa taloyhtiön tilasta.

Lisäksi yhtiökokous valitsee taloyhtiön hallituksen.

”Jos et itse halua asettua ehdolle, niin sinun kannattaa ainakin osallistua hallituksen valintaan. Näin vaikutat siihen, miten taloyhtiön arki sujuu. Ilman toimivaa hallitusta yhtiö on käytännössä täysin toimintakyvytön”, Kiinteistöliitto kertoo verkkosivullaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)