Sinisten puheenjohtaja Sampo Terho. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Sinisillä yli 500 jäsentä, lähes kaksinkertaistui

Sinisen tulevaisuuden puoluehallitus kokoontui lauantaina ensimmäistä kertaa.

Puoluehallitus hyväksyi eilen noin 200 uutta jäsentä puolueeseen. Sinisen tulevaisuuden jäsenmäärä lähes kaksinkertaistui yli viiteen sataan.

Puolueen puheenjohtaja Sampo Terho kertoo olevansa iloinen jäsenmäärän noususta.

– Yhteinen tehtävämme tänä vuonna on tehdä Siniset suomalaisille tutuksi. Ihmiset ovat kyllästyneitä puoluepolitikointiin, ja olen siksi varma, että Sinisten kaltaiselle uudella tavalla ajattelevalle puolueelle on kysyntää, Terho sanoo Sinisten tiedotteessa.

Puolue valmistautuu parhaillaan lokakuun maakuntavaaleihin. Sinisten tavoitteena on saada edustus kaikkiin maakuntavaltuustoihin. Puolueen vaaliohjelma julkaistaan maaliskuussa.

– Tärkeintä uudistuksessa on ihminen ja hänen hyvät palvelunsa, ei hallintohimmelit. Ohjelmamme tähtää malliin, jossa julkinen sosiaali- ja terveyspalvelu on isäntä ja yksityinen sen renki. Monikansalliset terveysjätit eivät ota Suomea haltuunsa, Sinisten puoluesihteeri Matti Torvinen kertoo.

Sinisten puoluehallitus jatkoi myös muuta ohjelmatyötä muun muassa vero-ohjelman osalta. Puheenjohtaja Terhon mukaan Suomessa työn verotus on liian korkeaa.

– Tulevaisuudessa työn verotusta on edelleen pystyttävä selkeästi laskemaan samoin kuin pienyrittäjyyttä helpottamaan kaikin tavoin. Vain siten saamme nostettua merkittävästi Suomen työllisyysastetta, Terho linjaa.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt