Verkkouutiset

Simon Elo ja Sebastian Tynkkynen nokittelevat toisiaan Venäjä-yhteyksistä

Entiset puoluetoverit ovat kiistelleet Venäjän vaikutustoiminnasta sosiaalisessa mediassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Simon Elo (uv) kritisoi Facebook-päivityksessään perussuomalaisten nuorten entistä puheenjohtajaa Sebastian Tynkkystä siitä, että Tynkkynen on nostanut esiin Elon vierailun venäläisellä nuorisoleirillä vuonna 2015.

– Tilaisuus oli asiallinen ja venäläiselle ministerille esitin kysymyksen liittyen Venäjän tekemään Krimin miehitykseen. Se ei ole Venäjän hallintoa miellyttävä kysymys, Elo kirjoittaa.

Edustajan mukaan Tynkkynen itse osallistui vastaavaan tapahtumaan seuraavana vuonna.

– Tynkkysen ei tällä ”skuupilla” kannata harkita tutkivan toimittajan uraa.

Keskustelu Venäjän mahdollisesta vaikuttamisesta liittyen perussuomalaisten jakautumiseen nousi esiin Elon Suomen Kuvalehdelle antamassa haastattelussa. Puolueen puheenjohtajaksi Jyväskylässä valittu Jussi Halla-aho on ironisoinut spekulaatioita kovasanaisesti.

– Itse haluaisin heittää uudelleen ilmaan sen kysymyksen, että pantiinko Jyväskylässä (perussuomalaisten puoluekokouksessa) joidenkin ihmisten juomaveteen jotakin. Jotakin kontekstiin sopimatonta, Jussi Halla-aho kirjoitti Elon lausuntoja mukaillen.

– Heitän tämän vain ilmaan, hän jatkoi.

Sekä Elo että Tynkkynen ovat toimineet perussuomalaisten nuorisojärjestön puheenjohtajina.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)