Verkkouutiset

SDP:n Skinnari: Venäjää ei saa eristää Ukrainasta huolimatta

SDP:n kansanedustaja Jouko Skinnarin mielestä Suomen ei tule tehdä Venäjä-asioissa hätiköityjä ja lyhytnäköisiä ratkaisuja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Emme saa joutua Venäjä-yhteistyössä pysähtyneisyyden tilaan, vaan Ukrainan aiheuttamista ongelmista huolimatta meidän on vaalittava Venäjä-yhteyksiä yhteiskunnan eri sektoreilla. Venäjää ei tule eristää. Suomi ei saa luovuttaa muille saavuttamiaan asemia Venäjä-kaupassa, sanoi Jouko Skinnari Nastolan demarien kesäjuhlassa lauantaina.

Hänen mukaansa on hyvä, että valtiovarainministeri Antti Rinteen (sd.) johdolla selvitetään ensi vuoden budjettia silmällä pitäen pakotteiden johdosta syntynyttä tilannetta.

– Venäjä-yhteistyömme ei tule pysähtyä EU:n ja USA: n pakotelistan johdosta. Hallituksen toimenpiteet tulee tehdä yhteistyössä elinkeinoelämän suurten mutta myös pienten yritysten, kansalaisjärjestöjen sekä maakuntaliittojen kanssa.

– Suomen vienti, venäläisten matkailu, energian saannin turvaaminen ja Fennovoiman rakentaminen, telakkabisnes sekä kansalaisjärjestöjen kulttuuri- ja urheiluyhteistyön tulee jatkua, Skinnari luetteli.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)