X
SULJE MAINOS
Pääministeri Sanna Marin Kesärannassa. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

SDP:n kansanedustaja: Porvarimediat uutisoivat pääministeristä harhaanjohtavasti

Raimo Piiraisen mielestä Kesärannan hankinnoista kerrottiin medioissa epäreilusti.

SDP: kansanedustaja Raimo Piiraisen mukaan uutisointi pääministeri Sanna Marinin (sd.) virka-asunnon hankinnoista on ollut tarkoitushakuista.

Hän viittaa Talouselämän uutiseen, jonka mukaan Kesärantaan on tehty tuhansien eurojen kalustohankintoja ilman hankintapäätöksiä. Asiasta kertoivat myös lukuisat muut mediat.

– Uutisarvo näyttää olevan siinä, että hankinnat saatetaan näyttämään pääministerin tilaamiksi. Uutisoitu Kesäranta on pääministerin virka-asunto ja sen investoinnit ja uudistukset tekee valtio-omistaja, Piirainen avaa Kainuun Sanomien kirjoituksessaan hankintojen taustoja.

Virka-asuntoon oli hankittu  muun muassa puusepänliikkeessä teetetty sänky, sängynpääty ja senkki, joiden hinta oli ilman patjaa 6 553 euroa. Lisäksi Kesärantaan hankittiin lähes 4 400 euroa maksanut sohva.

– Myöskään Sanna Marin ei ole tilannut kyseisiä kalusteita, joista kerrotaan kaikki hinnasta alkaen. Tuntuu siltä, että porvarimedialla on halu uutisoida pääministeristä harhaanjohtavasti. Toivoisi ainakin, ettei harhaanjohtavaa viestintää kierrätetä kaikissa medioissa, Piirainen toteaa.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt