Tie Airiston Helmen omistuksessa olevaan rantakiinteistöön Paraisten Nauvossa. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Valtiopäiväneuvos kysyy: Miksi Airiston Helmi ajoitettiin Venäjän vierailuun?

Mikko Elon mukaan russofobia on saanut vainoharhan mittasuhteet.

Valtiopäiväneuvos ja Sdp:n entinen pitkäaikainen kansanedustaja Mikko Elo ihmettelee Facebookissa Airiston Helmi Oy:n tutkintaa.

– Tänään Helsingin Sanomien analyysi tulee tulokseen, ettei Turun saariston rikostutkinta (tutkinnan syynä) ole Venäjän sotilastiedustelun erikoisoperaatio. Kun Hesari näin sanoo, luulisi epäilevimpienkien uskovan. Mikä meitä suomalaisia vaivaa? Mistä tämä russofobia, joka on saanut vainoharhan mittasuhteet, Mikko Elo kysyy.

Hän arvostelee Yleisradiota ala-arvoisesta toiminnasta.

– Naapurimaan pääministeri kävi vierailulla Suomessa puhumassa mm. taloudesta. Pääuutinen oli kuitenkin koko ajan Airiston Helmi, kun sieltä oli löytynyt yksi helikopteripaikka, Mikko Elo toteaa.

(Dmitri) Medvedevin vastaus kuvastaa ainakin minun ja varmasti monen muunkin suomalaisen ajattelua. Medvedevin mielestä kysymys on ”vainoharhaista houretta”. Sitähän se kiistämättä on.

Hän kysyy myös ”onko Hanna Smithin johtamalla hybridikeskuksella jotain tekemistä tämän (uutisoinnin) kanssa? Miten pitkään suunniteltu operaatio ajoitettiin juuri Medvedevin vierailuun?”.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt