Sauli Niinistö Mitä on rauhantyö? -kampanjavideollaan. Youtube

Sauli Niinistön yllättävä vaaliteema julki

Kansanliikkeen presidenttiehdokkaan kampanjaslogan on ’Rauha ratkaisee’.

Valitsijayhdistyksen presidenttiehdokkaan Sauli Niinistön uusituilla kampanjasivuilla julkistettiin torstai-iltana kuusi vaalivideota, teemoja ja kampanjan tunnus.

Sauli Niinistön vaalilause presidentinvaalissa on Rauha ratkaisee.

Ehdokas puhuu sloganin sisällöstä Mitä on rauhantyö? -mainosvideollaan.

– Minä tarkoitan rauhantyöllä laajempaa kuin pelkästään sitä, että yritetään saada jossakin sotatila loppumaan. Tottakai se on ensiarvoisen tärkeätä. Mutta rauhantyö on myöskin sitä, että yritetään mahdollisuuksien mukaan saada nämä suuretkin ymmärtämään toisiaan. Selvittää konflikteja ennen kuin niitä syntyy. Niitten aiheita. Ja siinä suhteessa olen ollut kyllä hyvin tyytyväinen siihen, että Suomen rooli on selvästi kasvanut, Sauli Niinistö sanoo videolla.

– Mielestäni me tiedämme aika hyvin mistä kenkä puristaa, kullakin. Ja jos siinä suhteessa pieni maa voi olla vähääkään avuksi, jotta se puristus vähän helpottuu, niin kaikki se on tarkoitus tehdä.

Kampanjan teemoissa on avattu muun muassa Ajatuksia rauhasta ja Suomesta -sivu. ”Mikä on parasta, mitä tulevaisuus voi meille antaa? Rauhaa sotimiselta, yhteiskuntarauhaa, luonnonrauhaa – siis perustaa onnelliselle elämälle”, tekstissä todetaan.

Arvojen johdattelua -sivulla tarjolla on esimerkkejä ja ehdokkaan omia ajatuksia arvojen johdattelusta.

Sauli Niinistön presidentinvaalikampanja avataan perjantaina. Kampanja käynnistetään Helsingin Narinkkatorilla keskustelutilaisuutena teemalla ”rauha Suomen rajojen ulkopuolella ja sisäpuolella”.

Narinkkatorilta ehdokkaan matka jatkuu junalla kohti pohjoista niin, että ensimmäisen kiertueviikonlopun pysähdyspaikkoja ovat Helsinki, Riihimäki, Tampere, Seinäjoki, Ylivieska, Oulu, Kemi ja Rovaniemi.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt