Verkkouutiset

Sarah Jessica Parker kirjoitti kevyen päivityksen Instagramiin – Venäjän ulkoministeriö vastasi yllätyksellä

Sinkkuelämää-tähti sai yllättäen vastauksen some-vitsiinsä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sinkkuelämää -tv-sarjan tähtenä parhaiten tunnettu näyttelijä Sarah Jessica Parker kirjoitti ensin Instagramiin viattoman, ihmettelevän, iloittelevan viestin. Sen taustalla oli, että Venäjän USA:n suurlähettiläs Sergei Kisljakin on viime päivien jättikohussa todettu tavanneen suuren määrän amerikkalaispoliitikkoja.

– En voi muuta kuin ihmetellä… oliko Venäjän suurlähettiläs tavannut kaikki muut paitsi minut?, Sarah Jessica Parker kirjoitti roolihahmonsa tyylillä.

Seuraavaksi tapahtui jotain erikoista.

– Jos #SarahJessicaParker epätoivoisesti haluaa tavata Venäjän suurlähettilään USA:ssa – kaikki on mahdollista. Sergei Ivanovits (Kisljak) tulee olemaan iloinen, vastasi viralliselta Twitter-tililtään Venäjän ulkoministeriö.

Twiitin kuvassa ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova jatkaa meemin hengessä. Mukana on myös teksti ”Sarah, jos haluat sitä niin kovasti, voimme auttaa sinua tapaamaan Venäjän lähettilään”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)