Varapuheenjohtaja Sanna Marin ja puoluesihteeri Antton Rönnholm SDP:n eduskuntavaalien kampanja-avauksessa. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Sanna Marin unelmoi punavihreästä hallituksesta – vastaus: ”veroja ja holhousta”

Sinisten Simon Elon mukaan Suomi muuttuu huonommaksi, jos punavihreät nousevat valtaan.

Sosialidemokraatit haluaisi mieluiten muodostaa punavihreän hallituksen, totesi SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin eduskuntavaalien kampanja-avauksessa lauantaina.

– Meille luontaiset kumppanit löytyisivät samasta arvopohjasta, eli nykyisistä oppositiopuolueista varmasti vihreät, vasemmistoliitto ja SDP jakavat samankaltaiset arvot, Marin vastasi tiedotustilaisuudessa Iltalehden kysymykseen mieluisista hallituskumppaneista.

Sanna Marin sanoi puheessaan myös, että Suomessa ”muutos alkaa 14. huhtikuuta 2019”, jos SDP voittaa tuona päivänä järjestettävät eduskuntavaalit.

Sinisten kansanedustaja Simon Elo on samaa mieltä, mutta hänen mukaansa muutos olisi käänne huonompaan.

– Demarit sanoo, että muutos alkaa, jos Antti Rinne valitaan pääministeriksi. Olen samaa mieltä. Suomi muuttuu huonommaksi, kun verot nousevat, isänmaan puolustus romutetaan, autoilun kustannukset nousevat ja kansalaisten holhous lisääntyy. Vastustan punavihreää hallitusta, Simon Elo twiittaa.

Antti Rinteen viestintävastaava Dimitri Qvintus syyttää Eloa pelottelusta.

– Tämä twiitti olisi oikein hyvä, jos siinä olisi edes pieni totuuden siemen. Sen uskon, että SDP:n tai puheenjohtaja Rinteen vastustaminen on osaltasi totta. Mutta Simon. Olet sen verran taitava, että pystyt parempaan kuin tällaiseen valheelliseen pelotteluun, Qvintus twiittaa.

– Onko linjanne siis jokin muu kuin mitä julkisuudessa kysytte, Simon Elo vastaa twiittiketjussa.

 

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt