Pääministeri Sanna Marin. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Sanna Marin: Toivottavasti ei tarvitse ensi viikolla jatkaa

Pääministeri arvioi, että puoliväliriihen neuvotteluissa menee koko perjantaipäivä.

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) mukaan puoliväliriihen neuvotteluissa päästiin eilen monessa kysymyksessä eteenpäin, mutta vielä on ratkottavaa.

Marin ei lähtenyt erittelemään kiistakapulana olevia kysymyksiä.

– Kaikki asiat ovat tietenkin auki, kunnes kaikesta ollaan kokonaisuudessaan sovittu, Sanna Marin sanoi toimittajille Säätytalolla perjantaiaamuna.

Pääministeriltä kysyttiin vihreiden puheenjohtajan Maria Ohisalon väitteistä, joiden mukaan keskustan puheenjohtajalla Annika Saarikolla ei olisi riittävää neuvottelumandaattia.

– Ehkä tässä haetaan julkisuudenkin kautta tietynlaisia asetelmia neuvotteluihin. Itse keskittyisin kyllä siihen, mitä (Sääty)talon sisällä tapahtuu, Marin sanoi.

Marin sanoi, että eilen illalla ja yöllä talous- ja työllisyyden isossa kuvassa on päästy hyvin eteenpäin, mutta yksittäisiä asioita on vielä ratkottavana.

– Ajattelen näin, että tämä päivä todennäköisesti vielä kokonaan tarvitaan. Toivottavasti ei tarvitse tästä sitten ensi viikolla jatkaa, mutta on kyllä mahdollista, että tänään menee hyvinkin pitkään, Marin sanoi.

Hän totesi, että puolueilla on viikonloppuna kokouksia. Ainakin keskustan puoluevaltuusto on koolla lauantaina ja sunnuntaina.

– Katsomme aikataulun tämän päivän etenemisen puitteissa. Tietenkin pyrimme siihen, että tänään saisimme valmista, pääministeri lisäsi.

LUE MYÖS:

Maria Ohisalo keskustasta: Tässä tehdään jotain näytelmää
Annika Saarikko kiistää väitteet: Keskusta on hyvin yhtenäinen

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt