Sampsa Kataja. LEHTIKUVA / MARTTI KAINULAINEN

Sampsa Kataja lähtee ehdolle eduskuntaan

Satakunnan kokoomuksessa kolme entistä kansanedustajaa yrittää paluuta.

Kokoomuksen entinen varapuheenjohtaja, eduskunnassa 2007-2015 istunut Sampsa Kataja, 46, lähtee ehdolle eduskuntaan.

– Olen käytettävissä. Olen puhkunut intoa vaikuttamiseen, mutta ratkaisun tekeminen ei ole ollut vain minusta kiinni. Nyt olen päättänyt palata täysillä mukaan ja samalla luovun osakkuudesta asianajotoimistossa ja muun muassa Yyterin Virkistyshotellissa, Sampsa Kataja toteaa tiedotteessa.

– Olen pitänyt auki kaikki vaikuttamisen kanavat ja uskon niille olevan käyttöä niin satakuntalaisten edunvalvonnassa kuin muussakin kansanedustajan työssä. Asianajoa tai Yyterin kehittämistä voivat tehdä muutkin, mutta kansanedustajana minulla on varmasti enemmän annettavaa. Uskon, että Suomella on loistava tulevaisuus, mutta se edellyttää oikeita tekoja työllisyyden ja kaikkien suomalaisten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Satakunnan kokoomus nimeää lisää edustajaehdokkaita piirikokouksessaan helmikuun alussa. Piirissä on erikoinen tilanne, sillä ehdolla tulee olemaan kolme entistä kansanedustajaa: Anne Holmlund, Jouni Lehtimäki ja Sampsa Kataja. Nykyinen kansanedustaja Jaana Laitinen-Pesola ei pyri jatkoon.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt