Saksassa on viiden vuoden päästä 20 miljoonaa muslimia, ”mutta me vain katselemme”

Muslimien määrän lasketaan nykykehityksellä nelinkertaistuvan Saksassa jo muutamassa vuodessa.

Amerikkalainen kansainvälisen politiikan Gatestone-instituutti on koonnut katsaukseensa Saksaa ja siirtolaisuutta koskevia viimeaikaisia uutisia ja tietoja. Gatestone kertoo baijerilaisten lainsäätäjien väestöennusteesta, jonka mukaan Saksassa on 20 miljoonaa muslimia jo viiden vuoden päästä.

Saksassa on tällä hetkellä noin 80 miljoonaa asukasta. 20 miljoonan luku on saatu lisäämällä nykyisiin 5,8 miljoonaan Saksan muslimiin tämänvuotinen 1,5 miljoonan ja mahdollinen ensi vuoden tulijoiden määrä sekä eksponentiaalinen kasvu, kun keskimäärin neljän perheenjäsenen perheenyhdistämiset alkavat.

”Mutta me vain odotamme, katsellen sen tapahtumista”, Baijerin kuntaliiton Uwe Brandlin kerrotaan sanoneen.

Die Welt julkisti 25. lokakuuta korkean tason tiedusteluraportin, jossa varoitettiin avointen ovien politiikan seurauksista ja integroinnin mahdottomuudesta.

”Me tuomme maahan ääri-islamilaisuutta, arabien antisemitismiä, muiden kansojen kansallisia ja etnisiä konflikteja ja erilaisia käsityksiä yhteiskunnasta ja laista. Saksan turvaviranomaiset eivät kykene toimiin näitä tuotuja turvaongelmia ja niistä seuraavia saksalaisten reaktioita kohtaan”, tiedusteluraportissa sanotaan.

Gatestone kertoo myös muun muassa Nordrhein-Westfalenin yli 200 pormestarin avoimesta kirjeestä. Pormestarit varoittivat, etteivät he kykene enää vastaanottamaan enempää siirtolaisia.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt