X
SULJE MAINOS
Saara-Sofia Siren. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Saara-Sofia Sirén ehdolle Naisjärjestöjen johtoon

Kokoomuksen kansanedustajalla on laaja tuki Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtajaksi.

Kokoomuksen kansanedustaja ja pitkän linjan järjestövaikuttaja Saara-Sofia Sirén on ehdolla Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtajaksi.

Siréniä ehdottaa tehtävään NJKL:n perustajajäsen Suomen Voimisteluliitto yhdessä Finlands svenska marthaförbundin, Marttaliiton, Kokoomuksen Naisten liiton, Syömishäiriöliitto – SYLI:n ja Plan International Suomen kanssa.

– Olen erittäin otettu jo ehdokasasettelun yhteydessä saamastani laajasta tuesta tähän kovasti arvostamaani tehtävään, Sirén sanoo tiedotteessa.

– Taustani on järjestötyössä ja tasa-arvon eteen olen tehnyt töitä myös koko poliittisen urani ajan. Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtajana voisin hyödyntää vahvaa kokemustani niin järjestökentältä kuin yhteiskunnallisen vaikuttamisen ammattilaisena, Sirén sanoo tiedotteessa.

Saara-Sofia Sirén on pitkän linjan järjestöaktiivi, jolla on kokemusta monipuolisista luottamustehtävistä lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta. Hän on toiminut myös lukuisten valtakunnallisten järjestöjen puheenjohtajana. Sirén toimii tälläkin hetkellä usean naisten ja tyttöjen asemaa edistävän laajapohjaisen ryhmän puheenjohtajistossa eduskunnassa.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt