X
SULJE MAINOS
Metsästysliikkeen mukaan murto tehtiin kuvassa näkyvästä pienestä reiästä.

Röyhkeitä varkaita etsitään: Saivat tästä reiästä yli 100000 euron saaliin, mutta mokasivat

Liikkeeseen murtautuneet tiesivät mitä tehdä.

Metsästys- ja kalastusliike Ruoto Mega Store Tuusula pyytää Facebook-päivityksessään levittämään tietoa heille tehdystä murrosta.

– Nyt tarvitaan jeesiä! Nimittäin meiltä varastettiin tuotteita yli 100 000 eurolla!, liikkeen päivityksessä todetaan.

Valvontakameran mukaan murto tehtiin keskiviikkona 21. heinäkuuta noin kello 01 yöllä.

– Varkaat tulivat sisään seinän läpi ja tiesivät todella mitä tekivät. Murtopaikka oli tarkkaan valittu siten, että myymälämme valvontakamerat vältetään mahdollisimman tehokkaasti.

Liikkeen mukaan kuvassa näkyvästä pienestä reiästä ujutettiin muun muassa Lowrance-luotaimia, Ursuit-pukuja, kalleimpia Shimano- ja Daiwa-keloja sekä paljon Navionicsin karttakortteja ja kaikki myymälän Garmin-kellot.

– Auta meitä ja poliiseja samaan pitkäkyntiset kiinni! Tämän päivityksen saa jakaa joka paikkaan, jotta saadaan tieto tapahtuneesta kaikille. Mikäli sinulla on jotain vihjettä tai havaintoja tapahtuneesta, niin ilmoitathan siitä meille joko [email protected] tai suoraan poliisille vihjenumeroon 0295 413 636.

Liikkeen mukaan varkaat tekivät yhden mokan.

– Iso osa varastetuista Ursuit-puvuista oli meidän omaa mallia. Ursuit Ruoto Easy Gore-Texin tunnistat Ruoto-heijastimesta vasemmassa käsivarressa sekä oikeassa reidessä.

– P.S. Aseisiin ja patruunoihin ei päästy käsiksi erikoisvahvojen lukittujen varastojen vuoksi.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt