Verkkouutiset

Rotterdamin muslimipormestari ääri-islamisteille: Jos ette kestä huumoria, painukaa…

Hollantilaisen Rotterdamin kaupungin pormestari arvostelee kovin sanoin pilakuvista suuttuneita muslimeita.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”On käsittämätöntä, että voitte kääntyä vapautta vastaan. Jos ette pidä vapaudesta, pakatkaa herran tähden laukkunne ja häipykää”, pormestari Ahmed Aboutaleb totesi hollantilaisen Nieuwsuur-ohjelman haastattelussa keskiviikkona.

Aboutaleb on itsekin muslimi. Hän viittasi ranskalaisen satiirilehden Charlie Hebdon toimitukseen keskiviikkona tehtyyn raakaan iskuun, jossa sai surmansa yhteensä 12 ihmistä. Iskun taustalla uskotaan olleen lehden profeetta Muhammedista julkaisemat pilakuvat.

Aboutaleb ei säästellyt sanojaan Niuwsuurin lähetyksessä.

”Maailmassa voi olla paikka, jossa voit olla oma itsesi. Ole rehellinen itsellesi, äläkä mene tappamaan viattomia toimittajia”, Aboutaleb totesi.

”Jos ette tykkää olla täällä sen takia, että humoristit, joista ette pidä, tekevät lehteä, voinko pyytää teitä painumaan *******iin”, hän jatkoi.

Aboutaleb kutsui Ranskan tapahtumia käsittämättömiksi ja sanoi kaikkien hyvää tarkoittavien muslimeiden joutuvan nyt luupin alle iskun vuoksi.

Asiasta kertoi NL Times.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)