Verkkouutiset

”Rasistibrändääminen ei toimi”

Timo Soinin mukaan perussuomalaisiin on kohdistettu lokakampanja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja ulkoministeri Timo Soini nimeää blogikirjoituksessaan toimituksia, joita hän syyttää lokakampanjasta.

– Rasistibrändääminen ei toimi, koska valhe ei kanna. Perussuomalaiset oli vaaleissa Suomen toiseksi suurin puolue. Saimme yli puoli miljoonaa ääntä. Se ottaa vieläkin koville, Timo Soini kirjoitta.

Hänen mukaansa perussuomalaisten vastustajat alkavat selvästi turhautua, kun hallitus sai aikaan kiky-sopimuksen, budjetin, liikennekaaren, toteuttaa kunnon verohelpotukset ja maahanmuuttopolitiikka on parantunut.

– Harmittaahan tuo. Tällä hallituksella on aikaa vielä noin 940 päivää ennen seuraavia eduskuntavaaleja. Hallituksen kaatajille voi aika käydä pitkäksi. Turhautuminen on suurta ja pata kuplii, hän toteaa.

– Perussuomalaisten on annettava voimakas vastaisku valhepropagandalle. Totuus on suurin voima. Kentälle vaan.

Soinin mukaan ”tässä vanha sotaratsu innostuu. Se huutaa, joka pelkää. Perussuomalaiset on todellinen vaikuttaja ja kestää politiikan merivettä, siitä poru”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)