Verkkouutiset

PS:n Tiina Elovaara: Uuden eduskuntaryhmän tavoitteena edistää inhimillisyyttä ja tasa-arvoa

Kansanedustajan mukaan uuden eduskuntaryhmän perustaminen oli ainoa vaihtoehto.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Tiina Elovaara (ps.) sanoo työministeri Jari Lindströmin tavoin, että uuden eduskuntaryhmän perustaminen nähtiin ainoana vaihtoehtona. Elovaara on perussuomalaisesta eduskuntaryhmästä eronneen Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän ensimmäinen varapuheenjohtaja.

Elovaara sanoi aiemmin tuntevansa olonsa viikonvaihteen puoluekokousvalintojen jälkeen epävarmaksi perussuomalaisissa. Hän kertoi ilmoittavansa jatkoaikeistaan tiistaina kello 13 – samaan aikaan perussuomalaisten eduskuntaryhmän kokouksen kanssa.

“Puoluekokouksen jälkeen umpikujaan ajautuneessa tilanteessa päätettiin muodostaa 20 kansanedustajan kesken uusi eduskuntaryhmä tiistaina 13.6.2017. Tämä toteutettiin tilanteessa, jossa ei nähty enää mitään muita vaihtoehtoja”, Elovaara sanoo tiedotteessaan.

Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtajaksi valittiin Simon Elo, 1. varapuheenjohtajaksi Tiina Elovaara, 2. varapuheenjohtajaksi Kike Elomaa, ja 3. varapuheenjohtajaksi Ari Jalonen.

“Ryhmän päämääränä on politiikka joka edistää oikeudenmukaisuutta, inhimillisyyttä, tasa-arvoa, työn ja yrittämisen kunnioittamista. Tällä lähetetään viesti kaikille suomalaisille että jatkamme yhteisellä aatteella”, Elovaara sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)