PS-Nuoret: Schengen-sopimuksen väärinkäyttö tuo järjestelmällisen ahdistelun kaduillemme

Perussuomalaiset Nuoret on huolissaan uutisista järjestelmällisistä seksuaalisista joukkoahdisteluista Suomessa ja Saksassa.

– Olen järkyttynyt siitä, mitä on tapahtumassa. Ennen ovat Euroopassa naiset voineet kävellä kadulla rauhassa, mutta nyt yleistyvät Euroopan ulkopuolelta muuttaneiden miesten porukat, joiden tarkoitus on ahdistella naisia. Arabimaissa tunnetaan ilmiö nimellä ”taharrush gamea”, jolla kuvataan julkisilla paikoilla tapahtuvaa naisten joukkoahdistelua. Onko ”taharrush gamea” kohta myös Euroopassa usein otsikoissa turvapaikanhakijoiden hallitsemattoman virran myötä, kysyy Perussuomalaisten Nuorten hallituksen jäsen Jenni Lastuvuori.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä kaikki seksuaaliseen ahdisteluun syyllistyvät turvapaikanhakijat tai oleskeluluvan Suomesta saaneet henkilöt pitää karkottaa Suomesta saman tien.

PS-Nuorten mielestä hallitsematon maahanmuuttopolitiikka on tuonut Eurooppaan suunnattoman määrän siirtolaisia erilaisista kulttuureista, joiden on vaikea sopeutua ja työllistyä, ja joilla ei ole todellista turvapaikan tarvetta.

Perussuomalaiset Nuoret katsookin, että nykyinen politiikka murentaa yhteiskuntarauhaa ja tulee peruuttamattoman kalliiksi. Siksi Suomen täytyy aloittaa turvapaikanhakijoiden pikakäännytykset ja Euroopan maiden pysäyttää kansainvaellus jo Euroopan ulkorajoille.

– Turvapaikkajärjestelmän alkuperäinen tarkoitus ei ollut siirtää suuria määriä ihmisiä mantereelta toiselle tuoden mukanaan samalla omien yhteiskuntiensa levottomuudet, kuten ääri-islamistisen terrorismin, kunniakulttuurin ja joukkoahdistelut. Nykyinen tilanne on kestämätön, Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen sanoo.

Hänen mukaansa päättäjien täytyy herätä muuttuneeseen maailmaan, purkaa rajoja auki pitävä Schengen-sopimus, joka on suorastaan vaarallinen hallitsemattoman maahanmuuton aikakaudella sekä tehostaa palautuksia jo maahan päässeiden osalta.

Kommentit