Ville Tavio. LEHTIKUVA/MIKKO STIG

PS ei valmis SDP-hallituksen ohjelmalle

Perussuomalainen eduskuntaryhmä on vastannut hallitustunnustelijan kysymyksiin.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavion mukaan hänen puolueensa ei ole valmis hyväksymään pääministeri Antti Rinteen (sd.) hallituksen 6.6. hyväksyttyä ohjelmaa sellaisenaan nyt muodostettavan hallituksen ohjelmaksi.

Hallitukseen osallistumiselle perussuomalaiset asettaa useita kynnyskysymyksiä.

Niiden mukaan kotimaisen teollisuuden ja pk-yritysten toimintakykyä ja työllistämismahdollisuuksia ei saa heikentää poliittisella päätöksenteolla.

Niin ikään hallituksen olisi tunnistettava ja tunnustettava etenkin humanitaarisen maahanmuuton kielteiset vaikutukset Suomen julkiselle taloudelle ja suomalaisten turvallisuudelle ja pyrittävä määrätietoisin toimin vähentämään haitallista maahanmuuttoa.

Perussuomalaisten mielestä pieni- ja keskituloisten ihmisten arkipäivän kustannuksia ei saa nostaa vero- ja maksupolitiikalla, vaan niitä on päinvastoin pyrittävä alentamaan.

– Perussuomalaiset ovat valmiita osallistumaan vain hallitukseen, jossa kaikki hallituspuolueet sitoutuvat rehellisyyteen ja edellyttävät ministereiltä totuudessa pysymistä, Ville Tavio toteaa.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt