X
SULJE MAINOS

PS-edustaja varoittaa terrorismista Suomessa: Kiihkomuslimien sopeutuminen on myytti

Ville Tavion mukaan Suomen profiili lännen liittolaisena ja potentiaalisena iskukohteena on kasvanut Isisin propagandassa.

Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio kirjoittaa Uuden Suomen blogissa, että Suomeen saapuu jatkuvasti suuri määrä turvapaikanhakijoita ja heidän joukossaan kansainväliseen terrorismiin kytkeytyviä henkilöitä. Tavion mukaan emmem tiedä tulijoiden taustoista juuri muuta kuin sen, minkä he itse kertovat.

”Kiihkomuslimien sopeutuminen suomalaiseen yhteiskuntaan on myytti, joka usean poliitikon on ollut helppo myydä hyväuskoisille äänestäjilleen nykyisessä poliittisesti korrektissa ilmapiirissä. Radikalisoitumisen syyt ovat kuitenkin todellisuudessa täysin muualla kuin työttömyydessä tai kantaväestön rasismissa”, Tavio kirjoittaa.

Hänen mukaansa suurimman järjestäytyneen terrorismin uhan muodostaa radikaali-islamistinen terrorismi.

”Suojelupoliisilla on tällä hetkellä tunnistettuna noin 350 terrorismintorjunnan kohdehenkilöä, jotka toimintansa laadun tai yhteyksiensä takia ovat Suojelupoliisin mielenkiinnon kohteina. Heidän määränsä on noussut noin 80 prosenttia vuodesta 2012.”

”Kun Supon tunnistamia henkilöitä on jo 350, kuinka paljon uskotte tunnistamattomia olevan? Entä sellaisia, jotka vain hiljaa hyväksyvät tai kannattavat Isisiä?” Tavio kysyy.

Suojelupoliisin arvion mukaan Suomesta aseellisiin konflikteihin lähtevien ja sieltä maahan palaavien henkilöiden lukumäärä tulee jatkossa edelleen kasvamaan.

”Isisin propagandassa on esiintynyt kasvavissa määrin myös Suomesta lähteneitä vierastaistelijoita, joiden kertomukset ovat nostaneet Suomen profiilia Isisin propagandassa lännen liittolaisena ja legitiiminä iskujen kohteena”, Tavio sanoo.

Hänen mukaansa on selvästi nähtävissä, mihin avoimien rajojen ei-työperäisen maahanmuuton politiikka johtaa.

”Avoimen turvapaikanhakujärjestelmän lopettaminen olisi tarpeellinen ensimmäinen toimenpide terrorismia vastaan”, Tavio sanoo.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt