X
SULJE MAINOS
Hälytysajoneuvoja LaGuardian lentoasemalla. / ABC7NY

Pommiuhka lentokoneessa: Kameraa luultiin räjähteeksi

Useat matkustajat loukkaantuivat välikohtauksessa syntyneessä paniikissa.

Antiikkikameran kerrotaan aiheuttaneen välikohtauksen Yhdysvaltain Indianapoliksesta lähteneellä American Airlines -yhtiön lennolla.

Matkustajakone teki hätälaskeutumisen New Yorkin LaGuardian lentoasemalle lauantaina iltapäivällä. Matkustajat evakuoitiin hätäliukumäkien avulla.

New York Daily News -lehden mukaan matkustamossa syntyneen paniikin taustalla oli vanha valokuvakamera, joka oli naismatkustajan mielestä muistuttanut pommia. Hän oli luullut miehen katsoneen aiemmin matkapuhelimellaan kuvia ”pomminteko-ohjeista”.

Lento 4817:n kapteeni ilmoitti lennonjohdolle epäilyttävästi käyttäytyneestä matkustajasta. Kiitorata tyhjennettiin nopeasti hätälaskeutumista varten.

Kyseinen matkustaja otettiin kiinni kiitoradalla ja vapautettiin myöhemmin. Hänen matkatavaroistaan löytyi skeittilauta ja antiikkikameroita.

– Laskeuduimme todella rajusti. Ihmiset kiljuivat koneen perällä, jonkun epäiltiin tuoneen mukanaan pommin. Kaikki tönivät toisiaan ja tungeksivat pois koneesta, ihmisiä putosi pois hätäliukumäestä vasemmalle ja oikealle. Monet olivat verissään, se oli hullua, nuori matkustaja kertoo ABC7NY-paikalliskanavalle.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt