Verkkouutiset

Ulkoministeri Timo Soini: Sosialismi ei toimi perheessäkään

Timo Soinin mukaan kansalaiset voivat luottaa siihen, että perhevapaiden kimppuun ei käydä tämän hallituksen aikana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ulkoministeri ja perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini linjaa tiedotteessaan, että hallitus ei ole aikeissa käydä perhevapaiden kimppuun.

– Perussuomalaiset eivät suostu näkemään perheen valinnanvapautta ja itsemääräämisoikeutta minkään sortin ongelmana. Päinvastoin on todella suuri ilo, että perhe voi tehdä päätökset omista lähtökohdistaan ja elämäntilanteestaan käsin. Kotiäitiviha on täysin käsittämätöntä, eikä sitä pidä lietsoa, Timo Soini toteaa.

– Perheet tarvitsevat tukea ja kannustusta, eivät sanelua ja holhousta yhteiskunnan taholta. Perheillä on oltava itsemääräämisoikeus, eikä yhteiskunnalla pidä olla saneluoikeutta, miten perheen sisällä perhevapaat käytetään. Sosialismi ei toimi perheessäkään.

Soini toteaa, että hallituksen päätös alentaa pienituloisten päivähoitomaksuja oli oikea.

– Tämä hallitus ei tule romuttamaan nykykäytäntöä. Perheet voivat luottaa siihen, että hallituksen puoliväliriihessä perhevapaat eivät ole kauppatavaraa, Soini sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)