Verkkouutiset

”Keitä ihmisiä vastaan kansanedustaja Immonen sanoo ’taistelevansa’?”

Vihreiden kansanedustaja toivoo perussuomalaisten johdolta selvennystä Olli Immosen kommenteista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Verkkouutiset uutisoi lauantaiaamuna tästä linkistä löytyvässä jutussa kansanedustaja Olli Immosen (ps.) Facebook-päivityksestä. Immonen kirjoitti muun muassa, että ”unelmoin vahvasta, rohkeasta kansakunnasta, joka voittaa tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus” ja ”minulla on voimakas usko kanssataistelijoihini. Taistelemme loppuun asti kotimaamme ja yhden aidon Suomen kansan puolesta”.

Vihreiden kansanedustaja Ozan Yanar vastaa Immoselle Facebookissa. Yanarin mukaan ”on vakava asia, että hallituspuolueen kansanedustaja viljelee tällaista vihaa lietsovaa retoriikkaa”.

– Toivoisin todella, että Immonen tarkentaisi, keitä ihmisiä vastaan hän ”taistelee”. Ja mikä on voitto, jota hän kuvaa lopussaan. Ja toivon, että perussuomalaisten johto selventäisi, edustavatko Immosen kommentit puolueen linjaa, Ozan Yanar toteaa.

– Minun sukupolveni nuorilla monilla alkaa olla jo esimerkiksi toinen vanhempi muualta kuin Suomesta. Mitä Immonen sanoisi tällaisille ihmisille? Minne he tässä maailmassa kuuluvat?

– Onneksi suurin osa ihmisistä pitää tällaisia vihapuheita absurdeina. Ollin taistelupuheille haluan sanoa vain, että ”hömpsönpömpsön”.

Twitterissä valtiotieteen professori Kimmo Grönlund katsoo, että Olli Immonen on vähintään erotettava perussuomalaisista.

Grönlundin mielestä hänen mielipiteensä ovat ”pelottava monsteri”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)