Ruuhkaa kiertoreitillä. Valtatie 9 suljettiin liikenteeltä kahden vakavan onnettomuuden takia Tampereella 1. huhtikuuta 2021. LEHTIKUVA / MIKA KYLMÄNIEMI

Poliisi toivoo malttia pääsiäisen liikenteeseen

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi pääsiäisliikenteen ennakoidaan jäävän tavanomaista maltillisemmaksi.

Poliisi muistuttaa Twitterissä, että maltti on valttia myös pääsiäisen liikenteessä.

– Valvomme pääsiäisen liikennettä. Nyt on maltti valttia vaikka kesänopeudet alkavat olla voimassa. Ajetaan turvallisesti pääsiäistä viettämään, Oulun poliisilaitos kirjoittaa Twitterissä.

Poliisi muistuttaa riittävien turvavälien pitämisestä edessä ajavaan ajoneuvoon ja harkitsemaan tarkasti ohituksen tarpeellisuutta.

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi poliisi ennakoi pääsiäisliikenteen jäävän tänä vuonna tavanomaisa maltillisemmaksi. Esimerkiksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on ohjeistanut ihmisiä jäämään kotiin pääsiäiseksi tartuntojen leviämisen estämiseksi.

Pääsiäisen menoliikenteessä ei kuitenkaan olla tänä vuonna vältytty onnettomuuksilta. Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan Tampereella valtatie 9:llä on tapahtunut torstaina kaksi vakavaa liikenneonnettomuutta. Kello 14.50 tapahtui rekan ja kahden henkilöauton törmäys.

Toinen onnettomuus tapahtui 15.35, jossa osallisina oli kaksi henkilöautoa ja moottoripyörä.

Molemmissa onnettomuuksissa on useita loukkaantuneita. Valtatie 9 on suljettuna onnettomuuspaikan kohdalla ja liikenne ohjataan kiertoreitin kautta.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt