Verkkouutiset

Petteri Orpo Ylellä: Liikennekiistasta jauhaminen riittää

Valtiovarainministeriö ei ollut virallisesti mukana liikenneverkkouudistuksen valmistelussa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) mielestä nyt pitäisi keskittyä teiden korjausvelan ja liikenneinfrastruktuurien ratkaisemiseen eikä keskusteluun liikenneuudistushankkeen kaatumisesta, kertoo Yle.

– Tämä riittää tästä aiheesta, Orpo sanoi Brysselissä, jossa hän osallistui EU:n valtiovarainministerien kokoukseen.

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) teetti liikenneverkkoyhtiön selvityksen, joka kaatui maanantaina. Hankkeesta on käyty vilkasta keskustelua.

Liikenne- ja viestintäministeriö lähetti torstai-iltana tiedotteen, jonka mukaan selvitystä oli tekemässä kahdeksan valtiovarainministeriön virkamiestä.

Orpo toisti aiemman kantansa, jonka mukaan valtiovarainministeriö ei ollut virallisesti mukana liikenneverkkouudistuksen valmistelussa.

– Valtiovarainministeriö ei ole ollut normaalien hallintokäytäntöjen mukaisesti virallisesti mukana näissä, ja siten ei ole myöskään kommentoinut virallisesti loppuraporttia, Orpo sanoi

– En halua tätä asiaa enää jauhaa enkä pöyhiä, koska se ei etene siitä yhtikäs mihinkään.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)