Verkkouutiset

Perussuomalaisten ikkunat kivitettiin – ”haluamme vaikeuttaa toimintaa”

Perussuomalaisten toimiston kivittäjiksi ilmoittautuvat ovat lähettäneet nettiin tiedotteen teostaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Takku.net-sivustolla julkaistussa nimettömässä tiedotteessa todetaan, että tiedotteen lähettäjät kivittivät ”säpäleiksi perussuomalaisten mainostilan etuikkunat Hämeentiellä Helsingin Vallilassa”. Tämä tapahtui aikaisin torstaiaamuna.

Tiedotteen tageiksi on merkitty suora toiminta, antifasismi ja perussuomalaiset.

Perussuomalaisista kerrotaan Verkkouutisille, että Sampo Terhon eurovaalitoimistona toimineen tilan ikkunoita kivitettiin ja ainakin tietokone on hajonnut.

Retorisen tiedotteen mukaan ”vallitseva taantuma on antanut ympäri Eurooppaa jalansijaa oikeistopopulismille ja uusfasistiselle liikehdinnälle. Perussuomalaiset ovat yksi näistä tahoista, jotka tarjoavat naiiveja ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin käyttäen hyväkseen taloudellista epävarmuuden tilaa”.

”Teollamme haluamme vaikeuttaa perussuomalaisten toimintaa konkreettisesti. Fasismin torjumiseen vaaditaan toimintaa kaikilla tasoilla. Aiomme vastaisuudessakin toimia myös suoran toiminnan keinoin perussuomalaisia ja muita fasisteja vastaan”, tiedotteessa todetaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)