Verkkouutiset

Perussuomalaiset: Sote-työ ei ole mennyt hukkaan

Perussuomalaiset ovat pettyneitä siihen, ettei sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistus edennyt tällä hallituskaudella loppuun asti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Parlamentaarisen ohjausryhmän sekä sosiaali- ja terveysvaliokunnan tekemä työ on kuitenkin erinomainen pohja jatkotyöskentelylle. Pidämme erittäin tärkeänä, että seuraava hallitus ottaa tämän kokonaisuuden prioriteettilistallaan aivan kärkeen, sanoo perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jari Lindström tiedotteessaan..

Hänen mukaansa perussuomalaiset jatkavat omaa taustatyötä sen selvittämiseksi, mikä olisi ennen kaikkea kansalaisten kannalta paras tapa toteuttaa sosiaali- ja terveyspalvelujen rakenne- ja rahoitusuudistus.

– Olemme edelleen vahvasti sitoutuneet hakemaan ratkaisua yhteistyössä muiden kanssa, Lindström vakuuttaa.

Hänen mukaansa jatkotyössä valtionosuusjärjestelmä täytyy ottaa tiukkaan tarkasteluun osana kokonaisuutta, jotta tuleva uudistus täyttää kaikki perustuslailliset vaatimukset.

Lindströmin mukaan perussuomalaiset toivovat, että sote-ratkaisu löydetään, jotta lähipalvelut ja hoidon laatu saadaan turvattua koko maassa.

– Pidämme edelleen parlamentaarista valmistelua parhaana tapana toteuttaa tämän mittaluokan uudistukset, hän sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)