Verkkouutiset

Pekka Haavisto päästäisi työntekijät yritysten hallituksiin

Omistajaohjausministeri Pekka Haavisto (vihr.) olisi valmis työntekijöiden edustukseen yhtiöiden hallituksissa Ruotsin mallin mukaisesti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vihreiden puoluekokouksessa puhunut omistajaohjausministeri Pekka Haavisto (vihr.) olisi valmis työntekijöiden edustuksen lisäämiseen yhtiöiden hallituksissa. Hänen mukaansa koulutetut ja osaavat työntekijät ovat kaikissa yrityksissä voimavara, jota voitaisiin käyttää myös yrityksen hallituksissa asiantuntijajäseninä.

– Suomessa voitaisiin mielestäni lisätä työntekijöiden edustusta yhtiöiden hallituksissa Ruotsin mallin mukaisesti, ja tätä kautta sekä sitouttaa työntekijöitä yritykseen että ottaa käyttöön henkilöstön voimavarat yrityksen kehittämisessä, Haavisto sanoi.

Haavisto kertoi keskustelleensa Suomen hallitusammattilaisten kanssa, jotka pitävät Ruotsin mallia työntekijöiden mukaan ottamisesta yhtiöiden hallituksiin kiinnostavana esimerkkinä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)