Verkkouutiset

PAMin Ann Selin IL:ssä: Pääministerin tarkoitus ei vieläkään selvää

Palvelualojen ammattiliiton puheenjohtaja Ann Selin (sd.) sanoo Iltalehdessä, että pääministeri Juha Sipilän (kesk.) puheet Ykkösaamussa eivät selkeyttänyt hallituksen aikeita.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

(Juha) Sipilä sanoi, että pitäisi olla selvää ja pitäisi olla tiedossa, että kun kokonaisuus on riittävä, niin sitten nämä veroalennuksetkin voidaan toteuttaa. Voi olla minun ymmärryksessäni vikaa, mutta minä en kyllä vieläkään tiedä, että mitä muuta pitäisi olla kuin olemassa oleva neuvottelutulos, Ann Selin sanoo Iltalehdelle.

– Jäin vielä miettimään, että mitä hän sillä nyt sitten tarkoittaa. Minulla on vieläkin epäselvä käsitys, että onko hallitus valmis, että veroalennukset toteutetaan vai ei, Selin pyörittää.

Hän pitää kuitenkin hyvänä, että Sipilä tarjoutui viikonlopun aikana keskustelemaan asiasta osapuolien kanssa.

– Harkitsemme varmaan, onko meillä mahdollisuutta tai halua kutsua häntä kuultavaksi PAMiin, mutta viikonlopun aikana, päivän varoitusajalla, emme hallituksen jäseniä saa kokoon. Katsotaan, että löytyisikö joku tapa, että se jossain vaiheessa olisi mahdollista, Selin sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)