Verkkouutiset

Osmo Soininvaara arvostelee toimeentulotukea KL:ssä – sen takia ei hiilikellarin perähuonettakaan alle 700 euron

Osmo Soininvaaran mukaan Helsingin ydinkeskustassa hintojen nousu tulee jo vastaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Osmo Soininvaaran mukaan Helsingin ydinkeskustan asuntojen hintojen nousu on tullut jo vastaan. Soininvaara suositteleekin Kauppalehdessä etsimään sijoitusasuntoa esimerkiksi Roihuvuoresta tai Laajasalosta.

Soininvaaran mukaan Töölössä ja Kruunuhaassa asunnot ovat jo löytäneet hintahuippunsa. Sen sijaan Kalliossa ja Vallilassa hinnat nousevat vielä. Tilastokeskuksen mukaan asuntojen hinnat ovat pääkaupunkiseudulla nousseet 2,8 prosenttia maaliskuusta huhtikuuhun. Muualla hintataso on vastaavasti laskenut 0,4 prosenttia.

Soininvaara torjuu sen ajatuksen, ettei pääkaupunkiseudulle voisi muuttaa muualta työn perässä kalliin asumisen vuoksi. Soininvaaran mukaan tuista ongelmallisin ei ole asumistuki, vaan toimeentulotuki, jossa hyväksyttävä vuokrataso on korkeampi.

– Sen takia Helsingistä ei löydy minkäänlaista hiilikellarin perähuonettakaan, joka olisi alle 700 euroa, Soininvaara täräyttää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)