Siniset julkistivat tiedotustilaisuudessa uuden logon. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

”Olipa hyvä vedätys” – Sinisten tilaisuus hämmentää

Sininen tulevaisuus ilmoitti etukäteen tekevänsä eduskunnassa ’suuren paljastuksen’.

Sinisen tulevaisuuden eduskunnassa keskiviikkona järjestämä tiedotustilaisuus on herättänyt kärkkäitä kannanottoja sosiaalisessa mediassa.

Tilaisuuden kerrottiin käsittelevän ”suurta paljastusta”. Siniset julkistivat puheenjohtaja Sampo Terhon johdolla uuden logon ja kertoivat olevansa ”uudistusmielinen konservatiivipuolue”.

– Olipa siniset hyvä vedätys! Logon paljastamista seurasi koko valtakunnan media, valtioneuvoston viestintäjohtaja Päivi Anttikoski kirjoittaa Twitterissä.

– Samaan aikaan toisaalla eduskunnassa esim. oppositio sai kaikessa hiljaisuudessa vaatia valiokunnalle lisäaikaa sote-rahoituksen miettimistä varten.

– Hieman vaikeaa on tämän jälkeen ajatella, että puolueella olisi suurta substanssia tai tilausta, Lännen median toimittaja Mikko Pulliainen kirjoittaa.

– Nämä jatkuvat tiedotustilaisuudet vaikuttavat siltä, että testataan kuinka vähäpätöisellä asialla saadaan media paikalle, perussuomalaisten raumalainen kaupunginvaltuutettu Mikko Rautalahti toteaa.

– Missä olit, kun Sininen tulevaisuus lupasi tehdä ”ison paljastuksen” ja julkisti logonsa? Suomen puoluekartalla on nyt uusi logo. Vain kannatus puuttuu, Ylen politiikan toimittaja Antti Pilke sanoo.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt