Nyt puhuu Olli Immonen itse: ”En peräänny tuumaakaan”, ”monikulturisti voi muuttaa Ruotsiin”

Kansanedustaja kommentoi kohua monikulttuuria koskeneesta kirjoituksestaan kommentilla professori Kimmo Grönlundille.

Kansanedustaja Olli Immonen (ps.) arvostelee lauantai-iltana kirjoittamassaan Facebook-päivityksessä valtiotieteen tohtori Kimmo Grönlundia.

Verkkouutiset kertoi Immosen kirjoittamasta, kohua herättäneestä Facebook-päivityksestä ensimmäisenä tiedotusvälineenä tässä jutussa lauantaiaamuna. Grönlundin lausunnosta Verkkouutiset kertoi tässä jutussa.

Olli Immonen toteaa nyt Facebookissa, että ”ruotsinkielisellä demariprofessori Grönlundilla on mennyt kuppi nurin eilisen päivitykseni jälkeen”.

”Monikulturisti Grönlundin kannattaisi haukata hieman henkeä ennen kuin antaa lausuntoja lehdistölle. Grönlundille tiedoksi, että Suomi ei ole kuin Ruotsi, jossa eristetään puolueita kansallismielisyyden vuoksi ja käsketään kansallismielisiä puolueita erottamaan jäseniään eliitin vihervasemmistolaisen maailmankuvan loukkaamisen vuoksi”, Olli Immonen kommentoi Grönlundin puheita Immosen erottamisesta perussuomalaisten eduskuntaryhmästä.

”Itse en peräänny tuumaakaan kansallismielisen Suomen puolustamisen linjaltani. Jos Grönlund kaipaa rajoitettua sananvapautta ja poliittisesti eri mieltä hänen kanssaan olevien vainoamista, hän voisi muuttaa vaikka Ruotsiin”, Immonen jatkaa.

”Ruotsi on jo tuhottu ja menetetty maa aivan kuten moni muukin Länsi-Euroopan maa. Kysymys kuuluu, haluammeko Suomesta samanlaisen monikulttuurisen helvetin. En aidosti usko, että suomalaiset ovat valmiita uhraamaan oman maansa ja kansansa monikulttuurisuuden uhrialttarilla”, hän toteaa päivityksensä kommenteissa.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt