Jalankulkijat kävelevät Nordean pankkikonttorin edessä Annankadulla Helsingissä 23. lokakuuta. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Nordealla laaja palvelukatko sunnuntaina – näin varaudut

Palvelukatkon aikana verkko- ja mobiilipankki ovat poissa käytöstä. Myöskään käteisen nostaminen ei onnistu.

Nordealla on sunnuntaina laaja palvelukatko, joka vaikuttaa pankkiasiointiin. Katko alkaa aamuyöllä kello 1 ja päättyy korttien osalta noin kello 21 ja muiden palveluiden osalta noin kello 24.

Palvelukatkon aikana Nordean korteilla ei voi nostaa käteistä, eikä Nordean pankkitunnuksia voi käyttää sähköiseen tunnistautumiseen. Myös verkko- ja mobiilipankit ovat pois käytöstä katkon ajan.

Korttimaksaminen onnistuu rajoitetusti esimerkiksi kaupoissa ja kylmäasemilla, mutta maksuissa voi esiintyä hitautta eivätkä ne välttämättä onnistu. Nordean maksukorteilla ei katkon aikana myöskään voi maksaa verkkokaupoissa.

– Kaikkia teknisiä muutos- ja ylläpitotöitä ei voida valitettavasti tehdä ilman vaikutuksia asiakkaisiin. Pahoittelemme katkosta asiakkaillemme koituvaa haittaa ja kehotamme kaikkia varautumaan siihen esimerkiksi tekemällä tarpeelliset hankinnat jo lauantaina ja varaamaan sunnuntaille käteistä rahaa tarpeen mukaan, Nordean henkilöasiakkaista vastaava johtaja Jani Eloranta sanoo tiedotteessa.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt