Verkkouutiset

MT: Uusiseelantilainen liha muuttui Lidlissä suomalaiseksi

Lidlissä myytiin torstaina tarjouksena karitsan kyljystä, jossa on Valmistettu Suomessa -logo. Verkkosivujen tieto logosta on ristiriidassa tuotteen tietojen kanssa, kertoo Maaseudun Tulevaisuus.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lidlin myymälöissä Suomen lippuja on löytynyt myös ulkomaisten tuotteiden yhteydestä. Tällä kertaa siniristimerkin sai uusiseelantilainen, erätarjouksena myyty lampaanliha.

Lidlin sivujen mukaan kyseisten Valmistettu Suomessa -logolla merkittyjen tuotteiden ”pääraaka-aineesta ainakin osa on kotimaista”. Kyljykset ovat kuitenkin maustamattomia ja lihan alkuperämaaksi on merkitty vain Uusi-Seelanti, kertoo MT.

Lidlin Suomi Finland -lippusymboli käyttö on ollut sen verran kirjavaa, että Elintarviketurvallisuusvirasto Evira aikoo selvittää merkintöjen luotettavuutta. Esimerkiksi Virossa leivottu leipä on ollut Lidlin mielestä kotimaista, koska sen toimittajan eli Vaasan osoite on Suomessa. Lidl on jo siivonnut pois omia Suomi Finland -symboleitaan tuotteidensa yhteydestä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)