Verkkouutiset

Meksikon presidentti ilmoitti Valkoiseen taloon: En tule tapaamaan Donald Trumpia

USA:n ja Meksikon presidenttien oli määrä keskustella tiistaina maiden välisestä kaupankäynnistä ja maahanmuutosta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Meksikon presidentti Enrique Pena Nieto sanoo ilmoittaneensa Valkoiseen taloon, että hän ei tule osallistumaan presidentti Donald Trumpin kanssa sovittuun tapaamiseen.

Nieto sanoo espanjankielisessä tweetissään: ”Tänä aamuna informoimme Valkoista taloa, että en tule osallistumaan ensi tiistaiksi sovittuun tapaamiseen Trumpin kanssa”.

Presidenttien oli määrä tavata puhuakseen kaupankäynnistä ja maahanmuutosta.

Trump allekirjoitti keskiviikkona maahanmuuttoa ja rajavalvontaa koskevan asetuksen, jonka myötä USA:n on tarkoitus alkaa rakentaa muuria Meksikon ja USA:n rajalle. Nieto sanoi allekirjoituksen jälkeen konsultoivansa meksikolaisviranomaisia siitä, mitkä Meksikon seuraavat askeleet voisivat olla. Nieto myös painotti, ettei Meksiko tule maksamaan muuria, kuten Trump on julkisuudessa vakuuttanut.

Trump vastasi Nietolle Twitterissä: ”Jos Meksiko on haluton maksamaan kipeästi tarvitun muurin, on varmasti parempi, että tuleva tapaamisemme perutaan”.

Trump arvosteli tweetissään myös Amerikan ja Meksikon välisiä kauppasuhteita.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)