Verkkouutiset

Marion Le Pen väläyttää Ranskan eroa EU:sta

Ranskan äärioikeistolaisen Kansallisen rintaman puheenjohtaja Marine Le Penin sisarentytär Marion Le Pen väläyttää maansa eroa EU:sta Italian vierailullaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansallisen rintaman varapuheenjohtaja Marion Maréchal-Le Pen on tavannut Italian vierailullaan muun muassa Pohjoisen liiton puheenjohtaja Matteo Salvinin, joka jakaa Le Penin puolueen maahanmuutto- ja eurokriittiset näkemykset.

Marion Le Penin mukaan hän yrittää rakentaa uutta oikeistolaisten EU-kriittisten puolueiden verkostoa, joka sai uutta potkua Britannian Brexit-kansanäänestyksestä.

Marion Le Pen sanoo sanomalehti Corriere della Seran haastattelussa, että puolueensa vaalivoiton jälkeen kansanäänestys Ranskan eroamisesta Euroopan unionista on mahdollinen.

– Tavoitteemme on aloittaa neuvottelut EU:n komission kanssa. Me haluamme valvoa rajojamme, erota Schengenistä, saada takaisin käsiimme taloudellinen päätöksenteko ja asettaa ranskalaisten oikeudet etusijalle eurooppalaisten sijaan. Jos emme onnistu tässä, esitämme kansanäänestystä Ranskan eroamisesta Euroopan unionista, Marion Maréchal-Le Pen linjaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)