X
SULJE MAINOS
Hallitustunnustelija Antti Rinne tapasi vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalon ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Emma Karin sunnuntaina 8. joulukuuta 2019. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Maria Ohisalo MTV:lle: Ulkoministeriötä pitäisi tutkia Haavisto-kohua laajemmin

Vihreiden puheenjohtajan mukaan Pekka Haavistolla on hänen luottamuksensa.

Sisäministeri ja vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo kommentoi MTV Uutisille lyhyesti ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) toimintaan liittyvää kohua hallitusneuvottelujen yhteydessä eduskunnassa.

– Ulkoministeriö on ollut vuosia otsikoissa erinäköisten johtajuuskysymysten vuoksi. On myös ollut häirintätapauksia, joihin olisi jo vuosia sitten pitänyt puuttua. Onko tässä Haavistosta pelkästään kyse? Ehkä pitää katsoa laajemmin koko ulkoministeriötä, Ohisalo kommentoi MTV Uutisille.

Ulkoasiainhallinnon virkailijayhdistyksen puheenjohtaja, lähetystöneuvos Juha Parikka kommentoi aiemmin Verkkouutisille, että luottamus Haavistoa kohtaan on horjunut pahasti.

– Luottamus ministeri Haavistoa kohtaan on horjunut henkilöstön keskuudessa erittäin pahasti. Ihmiset ovat ihmeissään siitä, mitä talossa tapahtuu, Parikka sanoi Verkkouutisille.

Ohisalo vakuuttaa MTV Uutisille, että Haavistolla on edelleen hänen luottamuksensa. Ohisalon mukaan Haavisto on tehnyt yhtä lailla selkoa asiasta vihreille samoin kuin julkisuuteen.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt