Vihreiden valtuutettu Fatim Diarra. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Maaseudun insestistä puhunut vihreä katuu: Kommenttini oli julma

Fatim Diarra sanoo tur­hau­tu­neen­sa keskusteluun maakuntauudistuksesta.

Vihreiden helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Fatim Diarra pahoittelee kohua herättänyttä kirjoitustaan Facebookissa.

”Jos haluaa asua metsässä niin ole hyvä, mutta ihan turha odottaa samaa palvelutasoa ja metsässä on ankeeta, ainoa syy sinne on insesti ja se että kukaan ei kuule kun vaimo huutaa apua”, Diarra kirjoitti.

Diarra kuuluu Helsingissä vihreän valtuustoryhmän puheenjohtajistoon ja on Uudenmaan maakuntavaltuuston jäsen.

– Kuvakaappauksessa on nostettu yksi kommenteista joita oli monia, ja kyseinen kommentti on ilkeä ja julma. Sen myönnän ja olen siitä tietenkin pahoillani, Diarra kertoo Maaseudun Tulevaisuudelle.

Diarra kertoo vihreiden kuntavaaliesittelyssä olevansa ”syntyperäinen helsinkiläinen, joka rakastaa tätä kaupunkia”. Hänen mukaansa kaupunginvaltuuston tehtävänä on pitää huolta siitä, että kunnan palvelut toimivat ja että ”se mihin postinumeroon sattuu syntymään ei määritä tulevaisuutta”.

– Kaikki suomalaiset geenini ovat Pellosta. Insestiläppäni liittyy siihen, että Sallassa, joka on Pellon vieressä, on Sallan tautia. Se johtuu siitä, että on ollut liian läheisiä yhteyksiä serkkujen kanssa, Diarra selostaa Iltalehdelle.

Hän ei kuitenkaan kadu negatiivisia kommenttejaan maaseudusta.

– Vietin kaksi vuotta sitten kuukauden kaverini maatilalla Urjalassa, koska halusin oppia, minkälaista se meininki siellä on. Osallistuin kaikkiin maatilan töihin, hoidin lampaita, olin lehmien ja hevosten kanssa, ruokin kanoja. Se oli ihan kamalaa. Aivan kamalaa.

– Ymmärrän, että kaupunki tarvitsee maaseutua ja päinvastoin, mutta itse en missään nimessä haluaisi muuttaa maaseudulle asumaan. Syrjäseudulla on tosi masentavaa ja tylsää, Diarra toteaa.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt